Camerata ønsker alle et godt nytår fyldt med smukke nordiske klange


Så er fyrværkeritågerne lettet og champagnen dampet af, og CAMERATA gør allerede klar til at kaste sig over dette nye års musik.

2019 bliver i endnu højere grad end vanligt et år, der står i den nordiske kormusiks tegn, når CAMERATA rejser ud i verden hele to gange som ambassadører for vores smukke musikalske traditioner. I april tager vi til England for at følge op på korets sejr i The London International A Cappella Choral Competition 2017. Til oktober skal vi på nye eventyr, hvor vi skal til USA. Der bliver også masser af koncerter herhjemme – og vi lover at holde jer opdateret her på siden såvel som på Facebook og Instagram.

De første januardage er også propfulde af minder fra endnu et begivenhedsrigt år med koret, der bød på glade og triste stunder. Vi sagde farvel til vores dejlige dirigent Jakob Hultberg, som nu især har dedikeret sin tid til store projekter på de skandinaviske opera-, ballet- og symfoniscener. Vi skabte stor musik med vores tidligere dirigent Martin Nagashima Toft i et glædeligt gensyn med ham og Bachs mesterværk Matthæuspassionen. Og så fik vi en ny fast kunstnerisk leder og dirigent: Sofia Söderberg, der allerede har bevist sit værd, dybe engagement og dejlige personlighed over for os og publikum mange – både ved a-cappella-koncerter rundt i hele Danmark (ikke mindst på radioen) og senest ved dette års brag af en Messias-succes i Holmens Kirke. Vi glæder os til at udvikle os sammen med Sofia.

Vi vil gerne takke publikum for at have hjulpet os med at tage så godt imod Sofia og for at bakke op om os og vores musik. Desuden vil vi gerne sende varme tanker til alle de musikere, solister, producenter, grafikere, lysfolk, frivillige, kaffebryggere, kirketjenere, organister, dirigentvikarer, busmænd, filmfolk og fotografer, der har hjulpet os med at skabe kunst. De fonde, som har gjort det muligt for os at stable de store projekter på benene, skal også have en kæmpe tak – uden jer var det ikke muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *