Det er igen den fine lyse nat

PLETVIS18_FACECAMERATA gør klar til sommerens turné, der går i retning mod Danmarks nordvestlige egne med koncerter i Kalundborg, Hvide Sande, Viborg og Hjørring. Det er selvfølgelig også muligt at høre programmet i København.

Sommerens koncert Pletvis solskin i et nordisk sind handler om den dyrebare nordiske sommer, der er så dejlig og flygtig, at man midt i det skønne kan gribes af pludseligt vemod, når man husker, hvor kort tiden er, før bladene igen gulner.

Med nordiske sommertoner bærer CAMERATA publikum fra midsommerdagen ind i den lyse nat, der både er fuld af trolddom og kærlighed. Carl Nielsens musik løber som rød tråd gennem programmet, der også byder på værker af bl.a. Bo Holten, Hugo Alfvén, Edvard Grieg og Einojuhano Rautavaara.

I spidsen står dirigent Sofia Söderberg, der med denne koncert kan fejre fuldendelsen af sit første projekt som CAMERATAs officielle chefdirigent og kunstneriske leder. Vi glæder os til at tage fat på den første fulde sæson med Sofia til efteråret.

CAMERATAs sommerturné er muliggjort med generøs støtte fra Augustinus Fonden, Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat, Knud Højgaards Fond, Tømmerhandler Johannes Fogs Fond, Aage og Johanne Louis-Hansen Fond og Gangstedfonden.

Koncerter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *