“Det var saa grueligt koldt …”

121017_plakat_svovlstikkerne_180dpi

“… det sneede og det begyndte at blive mørk Aften; det var ogsaa den sidste Aften i Aaret, Nytaarsaften. I denne Kulde og i dette Mørke gik paa Gaden en lille, fattig Pige med bart Hoved og nøgne Fødder.”

Kammerkoret CAMERATA er gået i samarbejde med den anerkendte kordirigent Sofia Söderberg og et ensemble af professionelle musikere om et nyt og spændende koncertunivers der genfortolker H.C. Andersens barske eventyr Den lille Pige med Svovlstikkerne.

Den lille pige med svovlstikkerne er en fortælling om ensomhed og hjælpeløshed, men også om fantasiens fantastiske magt og den styrke, der ligger dybt i selv den mindste blandt os. Det er et eventyr, som samler børn og voksne, og som kalder på refleksion og indbyder til indlevelse og forståelse.

Gennem koncerten flettes oplæsning af eventyret sammen med kormusik og instrumentale stykker. Værker af bl.a. Gabriel Fauré, John Tavener og James MacMillan griber fortællingens stemninger og rykker den eviggyldige historie ud af fiktionens verden og ind i vores egen.

Koncert 26. november kl. 16 i Esajas Kirke Malmøgade 14, 2100 København Ø 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *