Dirigent Jakob Hultberg tager afsked med CAMERATA

dOpenSecret2017, Astrid Maria Busse Rasmussen, no.17

Afskedskoncert d. 6. januar kl. 16.00 i Esajas Kirke, gratis entré.

I aften står Jakob Hultberg for sidste gang som dirigent for CAMERATAs traditionsrige Messias: Han har de sidste fire år ledt koret og publikum stadig dybere ind i Händels smukke musik. Den 6. januar 2018 træder han af som dirigent for koret.

Kor og dirigent siger farvel til hinanden ved en nostalgisk pop-up-afskedskoncert i Esajas Kirke d. 6. januar med et program fuld af highlights fra de fire år med Hultberg ved roret. Vi håber, at I vil komme og være med til at takke Jakob for alle de smukke musikalske øjeblikke, vi har haft sammen.

Jakob Hultberg har været kunstnerisk leder og chefdirigent for Kammerkoret CAMERATA siden januar 2014. Hans fire år som dirigent har været en fantastisk begivenhedsrig tid: han har stået i spidsen for store oplevelser såsom korets 50 års jubilæum i 2015, rejser i Danmark, Norge og England, flere store orkesterprojekter – bl.a. Bach’s Mathæus Passionen, Mozarts Requiem, Händels Messias og en Danmarkspremiere på Taveners Requiem Fragments – og han bragte CAMERATA til en fænomenal førsteplads ved den internationale kor-konkurrence London International A Cappella Choral Competition i sommeren 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *