Klingende afsked med sommeren der aldrig kom…

21330686_10156629680419778_703663986_o

CAMERATA gør klar til en række stemningsfulde høstkoncerter, der fejrer livets opblomstring, forgængelighed og løfterige genkomst efter mørkets tid!

I de tre koncerter Liv, Død og Genopstandelse, udforsker vi naturens, menneskets og det guddommeliges sammenvævning. Vi har sammensat et program, der forener de store kontraster både tematisk –  dag og nat, liv og død, vinter og vår – og musikalsk, når gamle tekster og melodier genfortolkes af moderne nordiske komponister.

Repertoiret spænder fra dramatiske kompositioner af Max Reger og Sven David Sandström til danske sensommer-perler af bl.a. Sven S. Schultz og Peter Bruun. Bruuns helt nye arrangement af den elskede efterårsklassiker Nu falmer skoven vil blive uropfører på koncerterne. Vi er meget glade for, at Bistrup Kirke, der har bestilt Bruun-arrangementet som en del af festivalen “Årstidernes musik i Rudersdal”, har givet os mulighed for at uropføre satsen.

I vil også kunne høre nogle af de smukkeste værker fra vores vinderprogram ved kor-konkurrencen i London tidligere i år såsom norske Ola Gjeilos Unicornis Captivatur, et hæsblæsende eventyr om fugl Føniks og enhjørninge.

Koncertdatoer:

19. september, kl. 19:30, Taarbæk Kirke.

21. september, kl. 19:00, Husum Kirke.

1. oktober, kl. 15:00, Bistrup Kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *