Koncerter, foredrag og turné

 

Dette efterår drager CAMERATA til New York og New England, men inden vi rejser kan vores danske publikum nyde godt af både en spændende koncert med fokus på nordens ældste kormusik, og et foredrag om nordisk kortradition.

11. – 27. oktober 2019 drager Kammerkoret CAMERATA på turné til New York, New Haven, Boston og Vermont, hvor vi præsenterer amerikanerne for den smukke, unikke stemming, som findes i den nordiske a-cappella-musik. Vi giver bl.a. koncert på New York early music festival 2019, spreder nordisk stemning på Scandinavian Cultural Center i Boston og holder foredrag medlivemusikindslag for de musikstuderende på Columbia og Yale.

Det skal vores publikum i København selvfølgelige også opleve. Derfor er der smuk efterårskoncert med tidlig musik i moderne fortolkninger søndag den 6. oktober i Esajas Kirke, og tirsdag den 8. holder vores dirigent Sofia Söderberg et utroligt spændende foredrag om nordisk kormusik på konservatoriet, med masser af livemusikalske eksempler leveret af CAMERATA.

Tak til Augustinus Fonden, William Demant Fonden og Knud Højgaards Fond for uvurderlig økonomisk støtte til turen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *