14. April, 2019 – Nordic Passion, St Francis De Sales, Hampton

camerata.dk

choped

Palmesøndag fylder Kammerkoret CAMERATA St Francis De Sales i Hampton med nordiske toner. Koncerten afholdes af Richmond Concert Society og er en del af en Englandsturné, hvor CAMERATA følger op på den førsteplads vi fik ved London International A Cappella Choral Comperition i 2017. Turen byder også på koncerter i London og Oxford

Første del af programmet består af musik til passionstiden af de to moderne nordiske komponister Knut Nystedt og Sven David Sandström. Dels byder koncerten på værker a cappella og dels på værker for kor og cello i selskab med den talentfulde unge cellist Nicole HogstrandAnden del af koncerten byder forår og nyt liv velkommen med smukke nordiske suiter af bl.a. Wilhelm Stenhammer, Rued Langgaard og Jørgen Jersild, og en ny suite skrevet til CAMERATA af den svenske komponist Gunnar Eriksson.

Koncertstart 19.45, varighed 2 timer inkl. pause. Koncerten er gratis for medlemmer af Richmond Concert Society. Gæster £15 (£5 for studerende) og kun i følgeskab med medlemmer. Læs mere på richmondconcerts.co.uk. 

St Francis De Sales, 16 Wellington Rd, Teddington, Hampton