19. december, 2021 – Messias, Holmens Kirke – AFLYST

camerata.dk

Camerata er tilbage med Händels Messias i vante rammer.

“I en tid med stor hungersnød og alvorlig sygdom gav Händels Messias folket trøst, håb og glæde. Vi håber, at det vil gøre det samme i år, hvor mange af os har levet med store bekymringer.”  Sofia Söderberg, kunstnerisk leder og dirigent for CAMERATA

Vi er igen på banen med et solisthold bestående af tre fremadstormende unge sangere i de tre lyseste partier og en rutineret herre til at varetage baspartiet.

Køb billetter hos ticketmaster.dk

Medvirkende:
Carina Tybjerg Madsen, sopran
Laura Mayer, alt
Anders Kampmann, tenor
Simon Duus, bas
Camerata kor og orkester
Sofia Söderberg, dirigent

Sopran Carina Tybjerg Madsen debuterede i 2019 har bl.a. sunget med landsdelsorkestre i Danmark. Hun grundlagde i Coronatiden online operakompagniet “Swipe Up’era”.

Mezzosopran Laura Mayer studerer sin kandidatgrad på Hochschule für Musik und Theater München ved KS professor Christiane Iven og Sabine Lahm og har de seneste år sunget med symfoniorkestre i Danmark og Tyskland.

Tenor Anders Kampmann har allerede et antal opera- og operetteroller på Theater Magdeburg, Det kongelige teater og Aarhus sommeropera bag sig og har desuden gjort sig bemærket i solistpartier med flere af de danske landsdelsorkestre.

Bas Simon Duus har siden 2015 sunget utallige roller på Den kgl. opera, Den jyske opera og Teater Hedeland. Simon gjorde en god figur i Cameratas Matthæuspassion i 2015 og Messias i 2016. Så velkommen tilbage!

Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes kl. 18:30, kom i god tid.