28. marts, 2018 – Matthæuspassionen

camerata.dk

Medvirkende:

Nathan Vale, evangelist
Aleksander Nohr, Jesus
Anna Forsebo, sopran
Ann-Kristin Jones, alt
Mathias Hedegaard, tenor
Lars Møller, bas
Brønshøj Kirkes Pigekor
Hillerød Kirkes Børne- og Ungdomskor
CAMERATA kor og orkester
Martin Nagashima Toft, dirigent

Engelske Nathan Vale har en international karriere som opera- og koncertsanger. Han har bl.a. sunget tenor og evangelist i Bachs passioner og Juleoratorium med fremtrædende dirigenter i lang række europæiske lande.

Norske Aleksander Nohr har i Danmark sunget overbevisende på Teater Hedeland og for nylig vundet 2. pris i Copenhagen Lied Duo Competition.I sit hjemland har han fremtrædende roller ved en række operahuse.

Svenske Anna Forsebo er ekspert bel canto opera-repertoiret og hun har haft roller i bl.a. Italien, Spanien og Danmark. Hun har dog også tit været solist i værker af bl.a. Brahms, Mozart, Händel og Bach.

Svenske Ann-Kristin Jones har sunget en lang række operaroller i Danmark og Sverige og er fastansat ved GöteborgOperaen. Desuden er hun ofte solist med danske og svenske symfoniorkestrer med fremtrædende dirigenter.

Mathias Hedegaard har haft roller på bl.a. Det Kgl Teater, Den Jyske Opera, GöteborgsOperan, Tiroler Landestheater Innsbruck og Wermlandsoperan i et repertoire, der spænder fra Monteverdi til nutidige værker. Desuden er han en efterspurgt oratoriesanger i både ind- og udland.

Lars Møller er et kendt navn på operascenerne i Tyskland med en lang række af roller bag sig. De senere år har han også sunget på Det kongelige teater og Opera Hedeland. Som koncertsolist har han sunget over hele Skandinavien og i Tyskland.

Martin Nagashima Toft dirigerede CAMERATA fra 2006 til 2013, hvor han bl.a. Opførte Bachs Matthæuspassion med koret. Siden har hans internationale karriere for alvor taget fart med engagementer som musikalsk leder ved bl.a. Deutsche Oper Berlin, Festspielhaus Baden-Baden samt operahuse og orkestre i Holland, Italien, Schweiz, Sverige, Spanien og Tyskland. Vi glæder os utroligt til at have Martin tilbage i spidsen for årets Matthæuspassion.

Køb billetter

Koncerten er muliggjort med generøs støtte fra Oticon Fonden, Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Dansk Kapelmesterforening.

28. marts kl. 18.30 i Holmens Kirke, Holmens Kanal 21, København K. Dørene åbnes kl. 17.30. Unummererede pladser. Kom i god tid.