9. april, 2019 – Nordic Passion, Esajas Kirke, Østerbro

camerata.dk

Kammerkoret CAMERATA byder på nordisk passion, både i liturgisk og moderne forstand, når vi højtideligholder påsken og byder foråret velkommen i en koncert spækket med nordiske komponister.

Første del af koncerten præsenterer et smukt udvalg af musik til passionstiden af de to moderne komponister Knut Nystedt fra Norge og svenske Sven David Sandström, dels for kor a cappella og for kor og cello i selskab med den talentfulde unge cellist Nicole Hogstrand. Anden del af koncerten byder forår og nyt liv velkommen med smukke nordiske suiter af bl.a. Wilhelm Stenhammer, Rued Langgaard og Jørgen Jersild, og en ny suite skrevet til CAMERATA af den svenske komponist Gunnar Eriksson.  

CAMERATA tager dette program med til Oxford, Hampton og London, når vi i dagene omkring palmesøndag drager til England for at fejre vores sejr i korkonkurrencen London International A Cappella Choral Competition 2017. Dommerne beskrev dengang korets præstation som ”completely masterful, technically measured and yet expressive to the core“. 

Koncert, Esajas Kirke, Østerbro. Koncert start 19.30, varighed 2 timer inkl. pause

Gratis entré