Ny kærlighedssang til Valentinsdag

Kærlighed kan man ikke få nok af. Derfor har CAMERATA indspillet en ny dansk kærlighedsang: Sommeraften. Den udkommer på korets YouTube-kanal på Valentinsdag og har en helt særlig betydning for os.

De to medlemmer af koret Sofie og Erik mødte hinanden i CAMERATA. Da de i sommers besluttede at fejre deres kærlighed med et smukt sommerbryllup, besluttede resten af koret at fejre dem på en ganske særlig måde: Med en ny dansk kærlighedssang, som vi overraskede dem med til brylluppet.

Sangen er skrevet af Rasmus Thaarup, som selv er tidligere sanger i CAMERATA og en nær ven af brudeparret. Han har fundet inspiration til musikalsk at fange grundtonen i deres liv sammen. 

“Sangen til en smuk tekst af Helge Rode lægger sig naturligt i fodspor af danske lyriske korsange. Den skal være sangbar, lyst klingende og varieret i udtryk, så den understøtter teksten på bedste vis. Jeg har arbejdet med billedskabende klange, som gerne skulle bringe én til en rolig dansk sommeraften med dens særlige lys og luft. Melodien, som er mere udtryksfuld og bevægelig, skaber en form for kontrast til denne ro og fremhæver de stærke følelser mellem to mennesker.” fortæller Rasmus.

Hør Sommeraften her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *