Syng med os

Vi er altid interesserede i at høre nye, dygtige sangere inden for alle stemmegrupper, og skulle der ikke være en ledig plads i det faste kor til din stemmetype, kan du eventuelt blive optaget på vores assistentliste.

Faste sangere
Som sanger i Camerata venter der et væld af unikke musikalske og kulturelle oplevelser. Vi synger ca. 10 a capella koncerter og 5-10 projektkoncerter om året, hvoraf Händels Messias i Holmens kirke i december måned er en fast, tilbagevendende tradition. Vi turnerer også i udlandet og indspiller CD’er. I 2019 går turen til England og USA. Læs mere om os her på siderne.

Camerata er et professionelt arbejdende amatørkor, og vi har et højt ambitionsniveau. Som fast sanger forpligter man sig til at deltage i korets prøver og aktiviteter. Prøver afholdes fast tirsdag aften 19-22, og koncerter foregår om aftenen og i weekenden. 

Assistenter
Vores assistenter deltager, når det faste ensemble udvides i forbindelse med større orkesterprojekter som eksempelvis Händels Messias, Bachs Mathæuspassionen og Mozarts Requiem. Vores assistenter hjælper os også, når faste sangere har orlov.

Optagelsesprøven
Camerata synger et bredt repertoire, men grundlæggende stræber vi efter den lyriske, nordiske korklang. Og vores prøver foregår i en koncentreret og venlig atmosfære med et højt indstuderingstempo. Optagelsesprøven afholdes i samme ånd og med samme formål.

Til optagelsesprøven vil du møde korets bestyrelse og korets dirigent. Dirigenten vil gennemgå et par stemmeøvelser med dig for at vurdere din ambitus, din stemmekvalitet og din musikalske intuition. Derudover skal du synge en sang fra bladet (prima vista) og en sang, som du har forberedt hjemmefra /husk ekstra noder til pianist). Endelig vil tre sangere fra koret synge en firestemmig sats sammen med dig.

Det skal du huske
– Slap af, forbered en sang og nyd musikken.

Kontakt
– Send en mail til nysanger(at)camerata.dk med lidt information om dig selv og din sangmæssige baggrund, og så vil du høre nærmere.