Open Secret

OpenSecret,Schech

I CAMERATA glæder vi os nu til at kunne præsentere Open Secret, en koncert med plads til ro og fordybelse i værker af bl.a. Avo Pärt, John Tavener og Henryk Górecki.

Kammerkoret CAMERATA har sammensat et programmet med værker af de tre største komponister inden for musikstilen holy minimalism; estiske Arvo Pärt, engelske John Tavener, og polske Henryk Górecki.  Holy minimalism er en af de mest betydningsfulde bølger indenfor moderne religiøs musik. Den kendetegnes ved en enkel og afvekslende form og er inspireret af tidlig musik og mangfoldige spirituelle traditioner.

Holy minimalisms brede popularitet, også udenfor det klassiske musikmiljø, skyldes måske dens evne til at skabe rum for fordybelse og eftertanke som modspil til den moderne verdens puls. Med Open Secret understreger vi musikkens meditative kvaliteter. Koncerten er blevet til i samarbejde med den fremtrædende svenske komponist Tobias Broström, som har komponeret instrumentale overgange, der binder korsatserne sammen til en helhed af uafbrudt musik. Det bliver en stærk og stemningsfuld oplevelse.

Læs mere om koncerten her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *