Tak for 2016

dokument32016 har været et krævende, travlt og fantastisk år i Kammerkoret CAMERATA.

Tak til publikum; hvad end I er dedikerede Max Reger entusiaster, stampublikum i Esajas, bakker op om musiklivet i landsbykirkerne, eller fylder de største koncertsale med fantastisk energi og klapsalver. Det er et utroligt privilegium at få lov at synge for jer. Vi kan slet ikke sætte ord på, hvad det betyder for os!

Tak til fondene fordi I ser værdien i både de små og smalle og de store og brede projekter, så vi kan være eventyrlystne og ambitiøse.

Og så en særlig tak til de skønne kor, solister og musikere, og de inspirerende komponister og dirigenter vi har lavet musik med. Vi er så stole af at være en del af det skandinaviske musikliv sammen med jer!

Stor tak til:

A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Augustinus Fonden, Oticon Fonden, Dansk Kapelmesterforening, Gramex’ kollektive midler, Statens Kunstfond, Santiago Gutiérrez-Bolio, Sunleif Rasmussen, Kim Leine, Nordisk Hymne, Niels Ullner, Elisabeth Holte, Morten Schuldt-Jensen, Uranienborg Vokalensemble, Sokkelund Sangkor, Kammerkoret Hymnia, Universitetskoret Lille MUKO, Staka, Det grønlandske kor Aavaat, Húsakórið, Det Kongelige Operakor og -orkester, DR Symfoniorkestret, Nina Bols Lundgren, Anna-Kajsa Holmberg, Mathias Hedegaard, Jakob Zethner, Sibylle Glosted, Morten Grove Frandsen, Martin Vanberg, Simon Duus, Anne Søe, Aksel Trige og resten af CAMERATA-orkesteret, vores fantastiske assistenter og alle jer andre vi har samarbejdet med i 2016!

Vi glæder os til 2017, hvor vi bl.a. fejre Niels W. Gade 200 års jubilæum, og dykker ned i den vidunderlige stilart ’Holy minimalism’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *