Tak for et blændende år!

jOpenSecret2017-Astrid-Maria-Busse-Rasmussen-no.35-1024x683

I disse første matte januardage i 2018 er det vidunderligt at kunne se tilbage på et helt fænomenalt år for Kammerkoret CAMERATA.

Vi vil først og fremmest gerne rette en stor tak til jer, der er allervigtigst for musikken: Publikum! Stamgæsterne i Esajas og til vores traditionsrige Messias i Holmens kirke, alle jer vi mødte i kirker rundt om i landet, bl.a. da vi sang ved Rudersdal Sommerkoncerter, og som noget nyt – de millioner af mennesker verden over, som har streamet vores optræden med Danmarks Radios Symfoniorkester, da vi i forsommeren var med til at opføre filmmusik fra bl.a. Star Wars. Vi glæder os til at dele flere store øjeblikke med jer i det nye år.

Tak til fondene fordi I gør det muligt for os at tage chancer og udvikle os, så vi eksempelvis kunne lave en eventyrlig koncert baseret på et H.C. Andersen-eventyr, hvor fortællinger, lys og toner vokser sammen. Og ikke mindst for, at vi kunne rejse til London og vinde The London International Choral A Cappella Competition – et af de største øjeblikke i korets lange historie!

Alle kor, solister og musikere, komponister og dirigenter, som vi har lavet musik med, skal også have en kæmpe tak. Det er usigeligt inspirerende at arbejde sammen med jer.

Og til sidst en stor tak til Jakob Hultberg, vores elskede dirigent gennem fire år, som nu træder af som CAMERATAs kaptajn. Vi glæder os til at synge med ham en sidste gang den 6. januar 2018 i Esajas Kirke.

Stor tak til

Augustinus Fonden, Oticon Fonden, Beckett-Fonden, Knud Højgaards Fond, Konsul George Jorcks og hustru Emma Jorcks Fond, Dansk Kapelmesterforening, Angela Wertenbach og alle andre i Esajas Kirke – ansatte og menighedsråd – vi kunne ikke ønske os et bedre hjem, Graabrødre Kammerkor, Kammerkoret Hymnia, Jakob Lorentzen og alle de ansatte i Holmens Kirke, DR Symfoniorkestret, Marie Priem, Rudersdal Sommerkoncerter, Sofia Söderberg, Patrick Raab, Arvo Pärt, Peter Bruun, Klara Ek, Daniel Carlsson, Leif Aruhn-Solén, Leif Jone Ølberg, Anne Søe, Aksel Trige og resten af CAMERATA-orkestret, vores fantastiske assistenter og alle jer andre, som vi har samarbejdet med i 2017!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *