Vi glæder os i denne tid

Nedtællingen til jul er begyndt, og vi glæder os til årets tre uundværlige opførelser af Händels Messias med Kammerkoret CAMERATA, hvor fornyelse og tradition blandes på sødeste vis.

I år bliver Messias en helt særlig oplevelse: For første gang svinger CAMERATAs nye dirigent Sofia Söderberg dirigentstokken. Sofia tiltrådte som dirigent i april, og har allerede beriget kor og publikum med mange rørende musikalske oplevelser. Senest til vores koncert En skrøbelig fred, som kan høres på P2. Vi glæder os til at opleve, hvilken vej hun vil føre os gennem Händels skønne værk.

Årets fantastiske solisthold, byder på dejlige gensyn fra tidligere store CAMERATA-orkesterkoncerter. Igen i år farvesættes vores Messias af den helt særlige kontratenorklang, som leveres af Daniel Carlsson, en efterspurgt fortolker af tidlig musik. Tenoren er den internationalt anerkendte opera- og koncertsolist Martin Vanberg, og atter en gang pryder baryton Daniel Hällström CAMERATAs Messias med sin stærke dramatiske nerve. Årets skønne sopransolist er den unge talentfulde Cassandra Lemoine. Ved sidste års Messias sprang hun med succes ind på et sygeafbud. I år er hun glædeligvis ‘på plakaten’.

Billetter kan købes på Ticketmaster og Politiken+.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *